Adriana Ochișanu, pasionată de muzica lăutărească

2063
0

Adriana Ochișanu continuă să-și surprindă admiratorii cu noi proiecte. Artista lucrează la un album de muzică de petrecere, alături de un cunoscut lăutar din România. Deși muzica populară este cea care o definește și cea care a făcut-o cunoscută, Adrianei nu îi este frică să abordeze mai multe genuri muzicale, cum ar fi cel lăutăresc.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Interpreta ne-a oferit câteva detalii despre noul său proiect și a făcut o retrospectivă a spectacolului aniversar „Viața mea e cântecul”, care s-a desfășurat la Palatul Național „Nicolae Sulac”, la mijlocul lunii martie.

Fac ceva mai altfel decât am făcut până acum. Muzică de petrecere, lăutărească. Lucrez cu Ninel de la Brăila, este foarte cunoscut în România. A fost mentorul mai multor interpreți ai genului. Pregătesc un album cu el, dorim să-l lansăm în toamnă sau poate de sărbătorile de iarnă. Vrem să facem și câteva melodii de Crăciun, dar ceva mai nou, mai deosebit”, a declarat Adriana Ochișanu pentru GAZETA de Chișinău.

De curând, artista a susținut două concerte la Palatul Național „Nicolae Sulac”, cu genericul „Viața mea e cântecul”. Eveniment care trebuia să aibă loc în martie 2020, însă, din cauza pandemiei, a fost reprogramat. Adriana i-a avut ca invitați pe Constantin Enceanu, Pepe, Viorica și Ioniță cu taraful de la Clejani și a fost acompaniată de Orchestra „Fluieraș”, condusă de frații Edgar și Marcel Ștefăneț.

Doi ani și ceva am așteptat acest spectacol… nu doar eu. Lumea a sperat, a crezut și chiar îi mulțumesc foarte mult. A fost frumos! Am vrut să fac cu totul altceva, un proiect inedit. Am adus mai multe genuri muzicale în scenă. Lumea a rămas impresionată, nu s-a așteptat că va fi atât de frumos”, ne-a spus Adriana.

Așa cum a afirmat ea, viața îi este cântecul. Adriana Ochișanu își pune sufletul în tot ceea ce face, iar motivația îi este fericirea celor apropiați: „Atunci când ochii celor dragi sunt fericiți… sunt fericită și eu. Asta îmi doresc cel mai mult!”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE