Maia Sandu și-a exprimat recunoștința pentru solidaritatea și sprijinul financiar suplimentar anunțat de Norvegia

260
0

În cadrul vizitei pe care o întreprinde la Oslo, Președinta Maia Sandu a avut o întâlnire cu Prim-ministrul Norvegiei, Jonas Gahr Støre. Șefa statului moldovenesc și-a exprimat recunoștința pentru solidaritatea pe care Norvegia a arătat-o în ultimii doi ani și pentru sprijinul financiar suplimentar în valoare de 30 de milioane de euro, anunțat astăzi, 7 mai 2024, potrivit unui comunicat al Președinției.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a precizat că acest ajutor nerambursabil va contribui la consolidarea securității energetice și la îmbunătățirea sectorului educației.

„Moldova apreciază generozitatea poporului norvegian, care ne-a sprijinit în momente cruciale pentru a depăși multiplele provocări cu care ne-am confruntat și ne ajută să ne consolidăm reziliența”, a subliniat șefa statului.

 

 

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE