Termeni și condiții, Politica de returnare, Livrarea.

Termeni și condiții

Instituția Privată Publicația Periodică „Gazeta de Chișinău”, IDNO 1020620006193, cu sediul în Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, MD-2004, organizație necomercială, înregistrată la 22.08.2020 în modul stabilit de Legea nr. 86/2020 cu privire la organizațiile necomerciale, este instituția de presă liberă și independentă, membră a Asociației Presei Independente, care reprezintă o sursă sigură de informare pe piața mediatică din Republica Moldova, responsabilă de editarea și publicarea pe site-ul https://gazetadechisinau.md a știrilor și altor materiale jurnalistice cu scopul de a informa societatea corect, echidistant, respectând principiile pluralismului de opinie.

Politica editorială a site-lui gazetadechisinau.md nu este supusă niciunei cenzuri, subordonându-se doar rigorilor expuse în Codul deontologic al jurnalistului din R. Moldova.

Instituția Privată Publicația Periodică „Gazeta de Chișinău” îndeamnă cititorul/consumatorul conținutului jurnalistic, persoană fizică sau juridică, rezidentă sau nerezidentă, inclusiv străină, să contribuie la susținerea activității de informare echidistantă și corectă a societății.

Acceptând aceste condiții, cititorul/consumatorul conținutului jurnalistic își exprimă voința de a oferi cu titlu gratuit mijloace bănești menite să contribuie la susținerea activității echipei redacționale.

Procesarea donațiilor efectuate se efectuează prin intermediul sistemului Paynet – sistem informațional de emitere a monedei electronice, de către „PAYNET SERVICES” S.R.L., licențiată (licența seria BNM nr. 000586 din 10.12.2015, acordată prin decizia de eliberare CA al BNM din 31.10.2014) în vederea emiterii monedei electronice, activitatea căreia este supravegheată de Banca Națională a Moldovei.

Pentru aceasta cititorul va completarea formularul, dând click pe „Donează”, consumatorul va fi redirecționat pe pagina plăților online ale „PAYNET SERVICES” S.R.L.   (https://paynet.md/), în care va putea selecta modalitatea de plată: plata cu cardul bancar VISA/MasterCard, plata cu Portofelul Paynet sau terminalele de plată sau magazinele partenere ale „PAYNET SERVICES” S.R.L..

Dacă dispui de informații și comunicate de interes public, inclusiv pentru a plasa materiale publicitare sau alte anunțuri pe site-ul https://gazetadechisinau.md, sună la telefonul redacției: (+373) 22 358 567 ori scrie la adresa electronică: gazetadechisinau@gmail.com.