Sute de mii de ziare de propagandă, ridicate de la o tipografie din Chișinău

301
0

Poliția Republicii Moldova a descins la o tipografie din Chișinău, unde au fost depistate sute de mii de ziare -228.800 de ziare în limba rusă și 166.000 în limba română  și alte materiale cu caracter electoral, tipărite cu încălcarea legislației electorale. Potrivit informației prezentate de Poliția Republicii Moldova, acestea ar aparține grupării criminale „ȘOR”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit sursei citate, în rezultatul examinării unei informații operative, polițiștii au stabilit că la o tipografie din Chișinău au fost tipărite o serie de materiale cu caracter electoral.

Mai exact, este vorba de 228.800 de ziare în limba rusă și 166.000 în limba română.

Acestea au fost ridicate și transportate la Inspectoratul de Poliție Centru pentru continuarea investigațiilor.

„Venim cu apel către actorii politici să respecte legislația cu privire la procesul electoral și să nu devieze de la normele legale”, scrie în comunicatul Poliției.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE