Cristofor Aldea-Teodorovici a înregistrat câteva piese ale tatălui său, compozitorul și interpretul renumit Ion Aldea-Teodorovici, cu artiști din Republica Moldova și România

1450
0

Anunțul a fost făcut azi, 15 martie 2023, de către Cristofor Aldea-Teodorovici pe pagina sa de socializare. „În calitate de producător, am înregistrat cu orchestra mea câteva piese de-ale tatălui în colaborare cu câțiva artiști din R. Moldova și România: Gicu Cimbir, Nadia Trohin, Olia Tira, Nelly Ciobanu, Simona”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Aici puteți audia piesele înregistrate.

  • playlist deplin•

https://on.soundcloud.com/5XnpMshfBANzN6HP7

🎻Focul din vatră – Gicu Cimbir

https://on.soundcloud.com/ee5RE9TFDeonMPNY6

🎻Seară Albastră – Nadia Trohin

https://on.soundcloud.com/acQWBuVEC1Mdnuzv6

🎻Amurg de toamnă (Inima de mamă) – Olia Tira

https://on.soundcloud.com/GHCx1b8DDWqNihAK7

🎻Gelozie – Nelly Ciobanu

https://on.soundcloud.com/pdn5Caq1DFV5AeFo6

🎻Serenadă – Simona & Cristofor Aldea Teodorovici

https://on.soundcloud.com/HzSpm2iRLxjYFMFB7

🎻Fericirea – Simona

https://on.soundcloud.com/KK5SmtWTbk2fxEWDA

🎻Crede-mă – Cristofor Aldea Teodorovici

https://on.soundcloud.com/2HGxg56pag1BbSxW7

🎻Inima mea e Moldova – Simona & Cristofor Aldea Teodorovici

https://on.soundcloud.com/8bq8SST9SwTAVX1f8

Cristofor Aldea-Teodorovici a mulțumit tuturor muzicienilor implicați. „Fără ei, nu reușeam aceste performanțe estetice inspirate din anii 70-80”, a menționat el.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE