RTEC// A fost reluată circulația transportului public municipal

407
0

Atât pe parcursul zilei de ieri, cât și pe parcursul nopții, mai multe troleibuze au circulat pe străzile capitalei pentru evitarea depunerii chiciurei pe rețeaua pe contact, informează Regia Transport Electric Chișinău.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În timpul zilei, se pot atesta întârzieri de la orarul stabilit, staționări sau redirecționări.

Astăzi și mâine troleibuzele și autobuzele circulă conform orarelor de duminică, cu mici ajustări.

Serviciile de intervenție sunt active pe mai multe tronsoane de drum.

Pentru informații suplimentare despre circulația unei rute sau alta puteți apela:

Linia Fierbinte RTEC – 022 204 205

Dispeceratul PUA – 022 837 317 sau 022 558 071

Personalul liniar este la dispoziția publicului călător pentru a oferi informații despre redirecționări sau staționări inopinate.

Călători, vă rugăm să fiți atenți la orarele modificate și să luați în considerare posibilele întârzieri.

De asemena, încurajăm călătorii să utilizeze aplicațiile mobile și hărțile GPS disponibile pentru a monitoriza în timp real circulația transportului.

Amintim că, ieri, 8 ianuarie, CSE Chișinău a decis suspendarea transportului public din cauza ninsorii puternice și a necesității de a interveni pe străzi de mai multe ori. Transportul municipal a fost restricționat până la ora 16:00, iar apoi, până la sfârșitul zilei.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE