Președinta Maia Sandu va face o vizită la Timișoara, la invitația primarului Dominic Fritz

408
0

În perioada 12-13 ianuarie, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, merge la Timișoara, România, la invitația primarului Dominic Fritz. În cadrul vizitei, șefa statului va participa la Gala de decernare a premiului „Timișoara Pentru Valori Europene”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Președinta Maia Sandu este prima laureată a acestui premiu, instituit de Municipiul Timișoara în 2023. Premiul onorează personalități recunoscute pe plan internațional care, cu determinare, curaj și creativitate, promovează sau apără valorile europene în interiorul și în afara Uniunii Europene.

Tot pe 13 ianuarie, șefa statului va fi găzduită de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române și cu Alteța Sa Regală, Principele Radu la Castelul regal de la Săvârșin.

De asemenea, Președinta Maia Sandu se va întâlni vineri, 12 ianuarie, cu comunitatea de moldoveni stabilită la Timișoara.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE