CSE// Încă două zile de vacanță pentru elevii și copiii din Chișinău. Transportul public va fi sistat

580
0

Membrii Comisiei Situații Excepționale Chișinău au decis în ședința de astăzi, 8 ianuarie 2023, de a sista activitatea instituțiilor educaționale, școli și grădinițe, din Chișinău pe parcursul a două zile, în perioada 09-10 ianuarie, curent, in contextul Codului portocaliu de ninsori și viscol, potrivit unui comunicat al primăriei Chișinău.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

De asemenea, se sistează și activitatea instituțiilor publice, cu excepția celor implicate în coordonarea acțiunilor deszăpezire și combaterea ghețușului, celor din sfera de sănătate și aflate în serviciul persoanelor care se află în situații de risc.

Totodată, din cauza că pe unele străzi se intervine repetat (a treia oară) s-a luat decizia ca până astăzi, ora 16:00, să fie sistată activitatea transportul public, cu excepția celor cu scop tehnic de intervenție.

Pentru ora 13:00 este planificată desfășurarea ședinței operative a serviciilor municipale, în regim online, unde va fi raportată situația actuală din Municipiul Chișinău.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE