Poliția anunță că pe drumuri se circulă cu mare dificultate. Mașini stopate pe dreapta până la intervenția serviciilor responsabile de drumuri

370
0

Astăzi, Poliția Republicii Moldova anunță că peste 560 de polițiști sunt implicați la menținerea securității circulației rutiere azi pe teritoriul țării. Pe drumuri se circulă cu mare dificultate, în unele cazuri, mașinile, camioanele sunt stopate pe dreapta până la intervenția serviciilor responsabile de drumuri.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Pe parcursul nopții, polițiștii din toată republica au intervenit în 159 de cazuri create de condițiile meteo.

Potrivit informațiilor publicate de Poliția Republicii Moldova pe drumuri se circulă cu mare dificultate.

Pe traseul Chișinău – Hîncești, în apropiere de localitatea Fundul-Galbenei, se circulă cu mare dificultate. Echipajele de Poliție sunt la fața locului pentru a acorda ajutor.

Pe traseul R-16, localitatea Bocșa din raionul Fălești. Camioanele sunt stopate pe dreapta până la intervenția serviciilor responsabile de drumuri. Deplasarea acestora este imposibilă.

Traseul R-6, raionul Sîngerei, polițiștii au intervenit să ajute un șofer rămas cu mașina blocată, după ce a derapat de pe traseu. Acesta și-a continuat deplasarea.

Poliția îndeamnă cetățenii participanți la trafic să țină cont de recomandările forțelor de ordine.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE