Corina Rotaru: „Serafima e un înger în vreme de război”

731
0

„În actorie avem avantajul că învățăm de la personaje! Rolul Serafimei din «Capcana» de Bulgakov m-a condus spre o ciocnire cu prezentul. Deși spectacolul e despre o perioadă din trecut, el ne apropie de prezent. Prin Serafima, creez imaginea unui înger în vreme de război. E nevoie de sinceritate, conștientizare, curaj, răbdare și de multă dragoste pentru a o întruchipa pe Serafima. Am studiat perioada și evenimentele care se întâmplă în piesă, m-am adâncit în ele. Astfel, a crescut admirația mea pentru scriitor și opera sa. Sunt copleșită de unicitatea personajului, sunt într-o continuă căutare, descopăr mereu nuanțe noi. Pentru mine, Serafima a devenit unul din rolurile care mă formează ca actriță.”

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE