Teodora Hîncu, vicecampioană europeană la haltere

475
0

Halterofila Teodora Luminița Hîncu (cat.45 kg) a cucerit o medalie de argint la ediția jubiliară (100) a Campionatelor Europene de haltere, ce se derulează în intervalul 28 mai – 5 iunie la Tirana (Albania).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

DONEAZĂ

Discipola antrenorului Veaceslav Celma a urcat pe podiumul de premiere la proba smuls, cu rezultatul de 68 kg. La stilul aruncat ea s-a clasat pe locul 4, ca și la total.

De remarcat că la Campionatele Europene și la cele Mondiale medaliile sunt acordate pentru fiecare stil în parte, spre deosebire de Jocurile Olimpice, unde este oferită doar o singură distincție, la total.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

DONEAZĂ