Teodora Hîncu, vicecampioană europeană la haltere

419
0

Halterofila Teodora Luminița Hîncu (cat.45 kg) a cucerit o medalie de argint la ediția jubiliară (100) a Campionatelor Europene de haltere, ce se derulează în intervalul 28 mai – 5 iunie la Tirana (Albania).

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Discipola antrenorului Veaceslav Celma a urcat pe podiumul de premiere la proba smuls, cu rezultatul de 68 kg. La stilul aruncat ea s-a clasat pe locul 4, ca și la total.

De remarcat că la Campionatele Europene și la cele Mondiale medaliile sunt acordate pentru fiecare stil în parte, spre deosebire de Jocurile Olimpice, unde este oferită doar o singură distincție, la total.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT