Un militar de la Bălți, prins în flagrant cu 1400 de euro. Ar fi promis unui tânăr să tergiverseze procesul de încorporare în serviciul militar

292
0

Un angajat al Centrului Militar Teritorial Bălți a fost reținut în flagrant de ofițerii CNA într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi promis unui tânăr să tergiverseze procesul de încorporare în serviciul militar, informează CNA.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit materialelor cauzei, militarul susținând că ar avea influență asupra persoanelor publice din cadrul Centrului Militar Teritorial Edineț ar fi cerut 1400 de euro de la denunțător pentru a-l ajuta să tergiverseze procesul de încorporare în serviciul militar, până la împlinirea vârstei limite de 27 ani, cu eliberarea ulterioară a livretul militar.

Mijloacele bănești au fost transmise, ieri, sub control ofițerilor CNA și imediat după primirea banilor suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Acțiunile de urmărire penală continuă sub conducerea procesuală a procurorilor din cadrul Procuraturii mun. Bălți.

Amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la o decizie definitivă și irevocabilă de judecată.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE