Viceprim-ministra Cristina Gherasimov efectuează o vizită de lucru în Ungaria și Austria

263
0

Săptămâna Europei începe, pentru viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, cu o vizită de lucru la Budapesta și Viena.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Astăzi, Cristina Gherasimov va discuta cu oficiali maghiari de rang despre prioritățile de pe agenda europeană a țării noastre în contextul preluării de către Ungaria, la 1 iulie 2024, a Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene.

Marți, parcursul european al Republicii Moldova și pașii făcuți pentru a deveni membri ai UE va fi abordat la întrevederile de la Guvernul și Parlamentul Austriei. Tot mâine, viceprim-ministra pentru integrare europeană de la Chișinău va vorbi despre aspirațiile noastre europene în deschiderea evenimentului „Ziua Europei 2024. Istoria de succes a extinderii – conectând trecutul și viitorul”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE