Maia Sandu: „Astăzi eroii zilei sunt sportivii Anastasia Nichita, Irina Rîngaci și Vasile Diaconu”

849
0

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj de felicitare sportivilor noștri, care au obținut victorie la Campionatul European de lupte, ediția 2023, desfășurat la Zagreb în perioada 19-21 aprilie.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Oamenii sunt cea mai mare bogăție a țării noastre. Noi ne mândrim cu cei ce ne sunt modele și clădesc din performanțele lor imaginea țării în lume. Astăzi eroii zilei sunt sportivii Anastasia Nichita, Irina Rîngaci și Vasile Diaconu. Ei au urcat pe piedestalul învingătorilor la Campionatul European de lupte, ediția 2023, desfășurat la Zagreb în perioada 19-21 aprilie. Datorită lor drapelul Republicii Moldova a fost arborat de trei ori la această competiție”, a spus Președinta Maia Sandu.

Șefa statului a menționat că, Anastasia Nichita a obținut medalia de aur și a devenit pentru a treia oară campioană europeană. Irina Rîngaci a  obținut medalia de argint, iar Vasile Diaconu – medalia de bronz.

Totodată, Președinta Maia Sandu s-a adresat și cu un mesaj de recunoștință: „Felicitări, Anastasia, Irina, Vasile!  Felicitări antrenorilor  și părinților voștri! Vă mulțumesc pentru muncă și devotament. Succese și noi victorii!”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE