Șefa statului i-a felicitat pe judocanii medaliați la Campionatul European de Judo

633
0
Sursa foto: Federația de Judo a Republicii Moldova

Președinta Maia Sandu i-a felicitat pe sportivii moldoveni care s-au clasat pe locurile unu și trei la Campionatul European de Judo: „ne bucurăm pentru performanța strălucitoare a lotului național al Republicii Moldova la Campionatul European de Judo rezervat seniorilor, desfășurat în Franța. Denis Vieru a cucerit medalia de aur, iar Petru Pelivan a obținut medalia de bronz”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE
Sursa foto: Federația de Judo a Republicii Moldova

Șefa statului și-a exprimat admirația față de efortul celor doi judocani. „Felicitări, Denis și Petru! Sunteți modele de inspirație pentru toți tinerii și sportivii începători, arătându-le că prin pasiune, disciplină și multă muncă, se pot atinge visele. Suntem mândri de voi. Vă dorim mult succes în continuare!”, a spus Președinta.

Sursa foto: Federația de Judo a Republicii Moldova

 

Sursa foto: Federația de Judo a Republicii Moldova

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE