Președinta Maia Sandu i-a înmânat vioristei Alexandra Conunova  titlul onorific de ,,Artist al Poporului”

241
0

Șefa statului i-a înmânat, astăzi, 26 aprilie 2024, pe scena Sălii cu Orgă, titlul onorific de ,,Artist al Poporului” vioristei Alexandra Conunova. „Este un titlu binemeritat, Alexandra este nu doar o mare artistă a poporului nostru, ea este admirată și dincolo de hotarele țării noastre”, a menționat Președinta.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Șefa statului i-a mulțumit artistei, din numele spectatorilor, pentru talentul său prin care aduce atâta bucurie, dar și pentru că sprijină tinerele talente din țara noastră prin fundația sa, „Arta Vie”.

„Este esențial pentru copiii noștri să aibă modele adevărate, să înțeleagă că, în afară de talent, marile scene ale lumii și ale vieții pot fi cucerite prin caracter, dedicație și multă, foarte multă muncă”, a subliniat Președinta Maia Sandu.

Șefa statului a mai punctat că Alexandra Conunova este cu adevărat „o minunată ambasadoare muzicală a țării noastre, așa cum sunt și mulți alți artiști din țara noastră care, prin talentul lor, deja ne integrează în marea cultură europeană”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE