Un polițist de frontieră și un ofițer de investigații, cercetați penal de CNA pentru luarea mitei de 5000 de euro

405
0

Un ofițer de investigații din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și un ofițer de investigații din cadrul Inspectoratului de poliție Ciocana al Direcției Poliție a mun. Chișinău sunt bănuiți că ar fi pretins și primit, prin intermediari, mijloace bănești în mărime de 5 000 de euro pentru a nu-și exercita atribuțiile funcționale pe un caz aflat în gestiune, informează CNA.
În scopul acumulării materialului probator, a fost autorizată și efectuată percheziția în biroul de serviciu al unuia dintre ofițerii de investigații, cât și în automobilul personal al acestuia.
Ambii funcționari publici au fost recunoscuți în calitate de bănuiți, fiind cercetați în stare de libertate.

Acțiunile de urmărire penală s-au desfășurat sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Chișinău.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE