Vicepremierul Nicu Popescu efectuează o vizită de lucru la Bruxelles, în contextul prezentării de către Comisia Europeană a Raportului de Extindere al UE 

328
0
În cadrul prezentării Raportului de Extindere al Comisiei Europene, ministrul Nicu Popescu va avea întrevederi cu Gert Jan Koopman, directorul general pentru vecinătate și extindere, Thérèse Blanchet, secretar general al Secretariatului General al Consiliului UE, Ilze Juhansone, secretarul general al Comisiei Europene,

De asemenea, vicepremierul Nicu Popescu va participa la evenimentul cu genericul „Pachetul de extindere 2023 al Comisiei Europene și calea europeană a Moldovei”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE