D. Olaru și A. Mîrca, locul 3 la turneul „Kahraman Bagatir”

411
0

Arcașii Dan Olaru și Alexandra Mîrca s-au clasat pe locul 3 premiant la competiția „Kahraman Bagatir Spring Arrows Archery Tournament” din Antalya (Turcia). Ei au evoluat în proba de dublu mixt, în primul meci învingând cu 5-4 selecționata Sloveniei, alcătuită din Den Habjan Malavasic și Ana Umer.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

În semifinale, conaționalii noștri au cedat (0-6) în fața Germaniei (Nico Schiffhauer / Katharina Bauer), viitorii campioni, ca în lupta pentru medaliile de bronz să surclaseze echipa Uzbekistanului (Amirkhan Sadikov / Ziyodakhon Abdusattorova), scor 6-0. Podiumul a fost completat de reprezentativa Turciei.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT