D. Olaru și A. Mîrca, locul 3 la turneul „Kahraman Bagatir”

692
0

Arcașii Dan Olaru și Alexandra Mîrca s-au clasat pe locul 3 premiant la competiția „Kahraman Bagatir Spring Arrows Archery Tournament” din Antalya (Turcia). Ei au evoluat în proba de dublu mixt, în primul meci învingând cu 5-4 selecționata Sloveniei, alcătuită din Den Habjan Malavasic și Ana Umer.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În semifinale, conaționalii noștri au cedat (0-6) în fața Germaniei (Nico Schiffhauer / Katharina Bauer), viitorii campioni, ca în lupta pentru medaliile de bronz să surclaseze echipa Uzbekistanului (Amirkhan Sadikov / Ziyodakhon Abdusattorova), scor 6-0. Podiumul a fost completat de reprezentativa Turciei.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE