Trei medalii pentru boxerii moldoveni la Europene

806
0

Pugilistul moldovean Ianus Caravan (cat. 63,5 kg) a acces în finala Campionatelor Europene de box pentru tineret, ce s-au desfășurat în perioada 14-21 aprilie curent la Sofia (Bulgaria).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În drum spre finală, unde îl va întâlni pe georgianul Demur Karadjaya, atletul nostru i-a învins pe elvețianul Simon Meyer Felix, elenul Kosturos Panaghia și letonul Renat Sarovs. În plus, medalii de bronz în pușculița naționalei Moldovei au adus Ilie Argatu (51 kg) și Nicolae Burduja (categoria grea). În semifinale ei au cedat în fața albanezului Zeneli Arzhol, respectiv a bulgarului Kirill Borisov.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE