Trei medalii pentru boxerii moldoveni la Europene

483
0

Pugilistul moldovean Ianus Caravan (cat. 63,5 kg) a acces în finala Campionatelor Europene de box pentru tineret, ce s-au desfășurat în perioada 14-21 aprilie curent la Sofia (Bulgaria).

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

În drum spre finală, unde îl va întâlni pe georgianul Demur Karadjaya, atletul nostru i-a învins pe elvețianul Simon Meyer Felix, elenul Kosturos Panaghia și letonul Renat Sarovs. În plus, medalii de bronz în pușculița naționalei Moldovei au adus Ilie Argatu (51 kg) și Nicolae Burduja (categoria grea). În semifinale ei au cedat în fața albanezului Zeneli Arzhol, respectiv a bulgarului Kirill Borisov.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT