O moldoveancă de la Cahul a comandat asasinarea fostului soț contra sumei de 20.000 de euro

364
0

Poliția Republicii Moldova anunță despre reținerea unei femei din Cahul, Republica Moldova, pentru comandarea asasinării fostului soț contra sumei de 20.000 de euro. În luna aprilie a anului curent, femeia a început căutările asasinului.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit cerințelor femeii, fostul soț urma să fie otrăvit, iar în acest scop aceasta a transmis presupusului asasin un recipient cu substanță toxică, a dezvăluit ora, numărul de înmatriculare al mașinii și itinerarul cu șanse maxime.

Asasinul era de fapt agent sub acoperire, infiltrat în operațiune de ofițerii de investigație.

Oamenii legii au creat aparența succesului planului de asasinare, astfel încât femeia să fie reținută în flagrant, cu sprijinul mascaților de la BPDS „Fulger” la transmiterea banilor către executorul omorului.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE