Succese remarcabile pentru înotătorii din Moldova

823
0

Înotătorul Denis Șveț s-a clasat pe poziția a II-a la turneul internațional de calificare FINA-Grand Prix – Cupa open a Poloniei, în cadrul categoriei 200 de metri bras pentru seniori.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În aceeași categorie, el a câștigat cursa la tineret (cu rezultatul de 2.17,92 minute). Tot la tineret, Denis s-a impus la 100 de metri bras (1.03,98 min.). Un alt compatriot de-al nostru, Pavel Alovațchi, s-a situat pe locul trei premiant la 400 de metri stil liber, cu rezultatul de 4.00,79 minute.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE