Succese remarcabile pentru înotătorii din Moldova

526
0

Înotătorul Denis Șveț s-a clasat pe poziția a II-a la turneul internațional de calificare FINA-Grand Prix – Cupa open a Poloniei, în cadrul categoriei 200 de metri bras pentru seniori.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

În aceeași categorie, el a câștigat cursa la tineret (cu rezultatul de 2.17,92 minute). Tot la tineret, Denis s-a impus la 100 de metri bras (1.03,98 min.). Un alt compatriot de-al nostru, Pavel Alovațchi, s-a situat pe locul trei premiant la 400 de metri stil liber, cu rezultatul de 4.00,79 minute.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT