Maria Iliuț și Nicolae Gribincea au lansat piesa „Tot mi-o zis mămuca me” (VIDEO)

1403
0

Pe 6 decembrie a avut loc premiera unui videoclip nou, lansat de Maria Iliuț în colaborare cu Nicolae Gribincea. Videoclipul debordează de umor, vitalitate, e bogat în culori, emană căldură și duioșie. Piesa este intitulată „Tot mi-o zis mămuca me”, interpretată de Maria Iliuț și Nicolae Gribincea. 

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Muzica aparține Mariei Iliuț, iar textul vine din folclor. De aranjament a avut grijă Mihai Amihalachioaie. Piesa a fost acompaniată de către Orchestra „Busuioc Moldovenesc”, dirijată de Mihai Amihalachioaie. Producția video îi aparține lui Marin Iliuț.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE