Maria Iliuț și Nicolae Gribincea au lansat piesa „Tot mi-o zis mămuca me” (VIDEO)

900
0

Pe 6 decembrie a avut loc premiera unui videoclip nou, lansat de Maria Iliuț în colaborare cu Nicolae Gribincea. Videoclipul debordează de umor, vitalitate, e bogat în culori, emană căldură și duioșie. Piesa este intitulată „Tot mi-o zis mămuca me”, interpretată de Maria Iliuț și Nicolae Gribincea. 

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Muzica aparține Mariei Iliuț, iar textul vine din folclor. De aranjament a avut grijă Mihai Amihalachioaie. Piesa a fost acompaniată de către Orchestra „Busuioc Moldovenesc”, dirijată de Mihai Amihalachioaie. Producția video îi aparține lui Marin Iliuț.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here