Trei bărbați ucraineni, opriți după ce au încercat să treacă Prutul cu barca

263
0

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Regionale Vest documentează trei bărbați de cetățenie ucraineană în legătură cu tentativa lor de traversare clandestină a frontierei moldo-române. Grupul de migranți a fost reținut în seara zilei de 9 mai 2024, în apropierea râului Prut, informează Poliția de Frontieră a Republicii Moldova.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit sursei citate, în cadrul măsurilor de prevenire și contracarare a activităților ilegale în zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Frăsinești, polițiștii de frontieră au observat cele trei persoane care au intrat în fâșia forestieră din imediata apropiere de malul râului Prut. Fiind monitorizate acțiunile acestora a fost stabilit clar intenția de a traversa ilegal frontiera de stat.

La fața locului au fost identificați trei cetățeni ucraineni, cu vârstele cuprinse între 23 și 40 de ani. Aceștia aveau cu ei o barcă gonflabilă, o pompă de aer și două vâsle. Persoanele au fost reținute pentru 72 de ore.

În prezent, autoritățile desfășoară cercetări amănunțite în cadrul acestui caz, având ca scop elucidarea circumstanțelor și luarea măsurilor legale corespunzătoare conform legislației în vigoare.

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE