71 de elevi au fost premiați în cadrul Olimpiadei Republicane la Limbile străine: Limba franceză și Limba spaniolă

303
0
71 de elevi au fost premiați în cadrul Olimpiadei Republicane la Limbile străine: Limba franceză și Limba spaniolă. Competiția s-a desfășurat în perioada 12-14 aprilie, la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Chișinău și a întrunit 201 elevi din întreaga republică.
În mesajul de felicitare din cadrul festivității de premiere, Stanislav Ciubotaru, director adjunct al Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare, a vorbit despre rolul profesorilor în procesul de formare a competențelor elevilor.
Olimpiada Republicană la Limbile străine: Limba franceză și Limba spaniolă, este organizată anual de către Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare, cu suportul Consiliului Olimpic Republican și a membrilor Juriurilor.
Premianții ediției din acest an sunt elevi ai unor instituții de învățământ din raioanele/municipiile: Bălți, Călărași, Căușeni, Chișinău, Criuleni, Drochia, Dubăsari, Edineț, Hîncești, Nisporeni, Orhei, Soroca, Strășeni, Telenești, Ungheni.
Lista premianților Olimpiadei Republicane la Limbile străine: Limba franceză și Limba spaniolă, anul 2024, poate fi accesată aici – https://bit.ly/4aR9bKY

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE