Fiul unei avocate a decedat în SUA, în urma unui atac de cord. Uniunea Avocaților solicită ajutor 

663
0

Fiul unei avocate, Ștefan Sprincean, în vârstă de 28 de ani, stabilit în Statele Unite ale Americii, a decedat ca urmare a unui atac de cord, după ce a fost electrocutat de polițiști în urma unor altercații într-o benzinărie din Carolina de Sud, anunță Uniunea Avocaților din Republica Moldova. În aceste momente dificile și de mare durere, familia Sprincean are nevoie de ajutor pentru a face față cheltuielilor de înmormântare și repatriere a corpului neînsuflețit.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Stimați colegi avocați și avocați stagiari,

Cu profund regret și durere, anunțăm despre trecerea în neființă a fiului avocatei Natalia Sprincean, Ștefan Sprincean, și ne adresăm Dumneavoastră întru susținerea colegei noastre, în familia căreia s-a întâmplat o mare tragedie.

Fiul doamnei Sprincean, Ștefan, în vârstă de 28 de ani, stabilit în Statele Unite ale Americii, a decedat ca urmare a unui atac de cord, după ce a fost electrocutat de polițiști în urma unor altercații într-o benzinărie din Carolina de Sud.

În aceste momente dificile și de mare durere, familia Sprincean are nevoie de ajutor pentru a face față cheltuielilor de înmormântare și repatriere a corpului neînsuflețit.

Solicităm respectuos tuturor celor care sunt disponibiil și doresc să acorde ajutor familiei Sprincean, să transfere după putință și după posibilități atât cât Vă lasă inima.

Îndemnăm colegii avocați, avocați stagiari, dar și toți oamenii de bună credință, să dea dovadă de compasiune și solidaritate în aceste momente atât de grele și dureroase pentru familia Sprincean”, scrie Uniunea Avocaților din Republica Moldova.

Banii pot fi tranferați pe contul bancar de mai jos:

Beneficiar: Sprincean Natalia

IBAN: MD32FT225980100321237498

Cod fiscal: 0992608440527

Banca beneficiară: FinComBank S.A., suc. nr. 1, Chișinău

Uniunea Avocaților din Republica Moldova, transmite sincere condoleanțe familiei Sprincean și tuturor celor care l-au cunoscut pe Ștefan.

„În aceste momente grele, suntem alături de toți cei îndurerați și le oferim toată compasiunea și susținerea noastră necondiționată. Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace și să-i așeze sufletul bun în rândul celor drepți!”

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE