Prim-ministrul Dorin Recean efectuează o vizită de lucru în Lituania

255
0

Prim-ministrul Dorin Recean efectuează o vizită de lucru în capitala Lituaniei, Vilnius, unde urmează să participe la ediția a IX-a a Summitului Inițiativei celor Trei Mări.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Șeful Executivului de la Chișinău va avea întrevederi cu președinta Seimasului de la Vilnius, Viktorija Čmilytė-Nielsen, și cu prim-ministra Ingrida Šimonytė, după care cei doi omologi vor susține o conferință de presă.

Agenda premierului include o discuție cu cetățenii țării noastre stabiliți în Lituania.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE