Președinta Maia Sandu a vorbit cu primarii din raioanele Cimișlia și Basarabeasca despre dezvoltarea localităților și modernizarea drumurilor 

221
0

Șefa statului s-a întâlnit astăzi cu primarii din raionul Cimișlia. Președinta a menționat că raioanele Cimișlia și Basarabeasca, prin intermediul programului „Satul European”, au reușit să realizeze proiecte în valoare de circa 50 de milioane de lei în 20 de localități.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Localitățile au o infrastructură mai bună, acces mai mare la apă și canalizare, mai multe școli și grădinițe modernizate. Continuarea dezvoltării satelor și modernizarea drumurilor au fost principalele teme de discuții cu primarii din aceste două raioane, a menționat Președinta Maia Sandu.

Președinta a precizat că după 30 de ani de la sistarea lucrărilor, Guvernul a investit 51 de milioane de lei în repararea nodului rutier de la Sagaidacul Nou. „Planul nostru este clar – să dezvoltăm economia și să creștem calitatea vieții în fiecare localitate din Republica Moldova”, a punctat șefa statului.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE