Ministrul afacerilor externe, Mihai Popșoi, va avea două vizite de lucru; una la Bruxelles și cealaltă la Budapesta

293
0

Pe 19 martie, la Bruxelles, ministrul  Mihai Popșoi va avea întrevederi cu Înaltul reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate, Josep Borrell, cu Comisarul European pentru Extindere și Vecinătate, Olivér Várhelyi, dar și cu membri ai Parlamentului European, potrivit serviciului de presă al MAE.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit sursei citate, pe 20 martie, vicepremierul Mihai Popșoi se va întâlni cu secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Pe data de 22 martie, ministrul Popșoi va efectua o vizită de lucru la Budapesta, unde va avea o întrevedere cu ministrul de externe al Ungariei, Peter Szijjarto. Împreună cu omologul său Péter Szijjártó, ministrul de Externe va semna Planul de Acțiuni privind schimbul de cunoștințe privind procesul de aderare la Uniunea Europeană între Ministerul Afacerilor Externe și Comerțului al Ungariei și Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE