Ninsorile 𝐚𝐮 𝐚𝐟𝐞𝐜𝐭𝐚𝐭 𝐫𝐞𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐢𝐜𝐞. 66 de localități din republică nu au lumină

347
0
Conform informației prezentate de către SA „RED-Nord”, la ora 10:00 rămân afectați cca 11491 de consumatori din 40 de localități din raioanele Florești, Rezina și Sîngerei. 6137 de consumatori din 15 localități din Raionul Rezina au fost reconectați la rețeaua de energie electrică.
În zona de operare a Premier Energy Distribution, au fost reconectați 4122 de consumatori, însă 10500 de consumatori din 26 de localități rămân fără energie electrică în raioanele Orhei, Telenești, Nisporeni și Criuleni, informează Ministerul Energiei.

În contextul condițiilor meteorologice speciale, Ministerul Energiei a instituit un mecanism de raportare periodică privind situația operativă în sistemul energetic și de coordonare a intervențiilor necesare.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE
Astfel, responsabilii din Minister se află în contact permanent cu reprezentanții operatorilor de sistem (OS) din sectorul energiei electrice și gazelor naturale ÎS „Moldelectrica, ÎCS „Premier Energy Distribution” SA, SA „RED-Nord”, SRL „Vestmoldtransgaz”, SRL „Chișinău-gaz” etc, și monitorizează permanent situația privind procesul de lichidare a circumstanțelor și de reconectare a consumatorilor din localitățile afectate de condițiile meteorologie speciale.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE