Feribotul de la Molovata și-a sistat activitatea

356
0
Sursa foto: Serviciul Vamal al Republicii Moldova
La această oră, activitatea feribotului de la Molovata, care face legătura între cele două maluri ale Nistrului, este sistată din cauza rafalelor de vânt puternic și ninsorii, informează Serviciul Vamal al Republicii Moldova.
Potrivit sursei citate, activitatea va fi reluată atunci când vor permite condițiile climaterice.
Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe 8 ianuarie ne așteaptă ninsori puternice (15-20 l/m2), izolat se va semnala vijelie, vântul va sufla cu intensificari în rafale de până la 15-20 m/s, temperatura medie zilnică a aerului va scădea cu 10-15°C, comparativ cu vremea din ultima perioadă, pe drumurile publice se vor forma troiene și ghețuș, iar pe vegetație și pe firele electrice se va depune lapoviță. În aceste condiții deplasarea pe trasee ar putea fi dificilă, iar unele zone ar putea fi înzăpezite.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE