FOTO// Care este situația la frontieră, în contextul condițiilor meteo actuale

439
0

La ora actuală, Sectoarele Poliției de Frontieră activează în regim normal, conform misiunilor de serviciu, doar în SPF Volintiri și SPF Caplani au fost pornite generatoarele, din lipsa de energie electrică, pentru continuarea activității fără întreruperi.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Totodată, toate punctele de trecere a frontierei sunt funcționale, fluxul de persoane și mijloace de transport fiind unul echilibrat.

În continuare, în PTF Leușeni-Albița, partea română restricționează deplasarea camioanelor pe direcția intrare în România.

Patrule ale Poliției de Frontieră se alătură echipajelor antrenate în dezăpezirea drumurilor și deblocarea mașinilor în trafic, în special în regiunea localităților Leova, Toceni, Stoianovca.

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE