DOC// Maia Sandu a înaintat candidatura Anei Revenco la funcția de director al Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării

485
0

Șefa statului a semnat scrisoarea prin care propune Parlamentului numirea Anei Revenco în funcția de director al Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În perioada august 2021 – iulie 2023, Ana Revenco a deținut funcția de ministră a Afacerilor Interne. Având o vastă experiență în domeniul securității și comunicării strategice, a activat anterior și în funcția de Consilieră a Președintei Republicii Moldova în domeniul apărării și securității naționale și Secretar al Consiliului Suprem de Securitate, informează președinția.

La fel, Ana Revenco a condus Centrul pentru combaterea traficului de persoane al Ministerului Afacerilor Interne și a fost fondatoare și directoare executivă a Centrului Internațional „La Strada” Moldova.

Amintim că Ana Revenco a demisionat din funcția de ministru de Interne pe 14 iulie 2023. De menționat că demisia Anei Revenco a fost solicitată de societatea civilă și de unele forțe politice de la Chișinău. S-a întâmplat după ce doi ofițeri aflați la datorie, și-au pierdut viața în atacul armat de pe Aeroportul Chișinău pe 30 iunie 2023.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE