Poliţistul ucis la Aeroport avea 31 de ani. Colegii bărbatului sunt profund îndureraţi

892
0

Poliţistul de frontieră, care a fost ucis în timpul atacului armat de la Aeroportul Internaţional Chişinău, avea 31 de ani. Este vorba despre agent-șeful adjunct Muntean Serghei, care activa în Poliția de Frontieră din anul 2011.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Angajații Poliției de Frontieră sunt profund îndurerați de moartea tragică a colegului și împărtășesc întristarea tuturor celor care l-au cunoscut. În aceste momente grele transmitem condoleanțe familiei, prietenilor și camarazilor, însoțite de gândurile noastre de mângâiere şi îmbărbătare”, transmit angajaţii Poliţiei de Frontieră într-un mesaj comun.

De asemenea, echipa Poliției de Frontieră a transmis condoleanţe în legătură cu trecerea în neființă a colegului din securitatea aeronautică.

Precizăm că, în după amiaza zilei de vineri, 30 iunie un cetăţean străin, căruia i-a fost interzisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova a provocat un atac armat în Aeroportul Internaţional Chişinău.

Ulterior, premierul Dorin Recean a precizat că este vorba despre un cetăţean din Tadjikistan, în vârstă de 43 de ani. Acesta a sustras arma din dotarea poliţistului ucis şi a deschis focul în timp ce era însoţit spre zona sterilă pentru a fi returnat.

La scurt timp după producerea atacului, şefa statului, Maia Sandu, a precizat că, la ora actuală, instituțiile statului sunt în alertă sporită, iar poliția și organele de forța sunt mobilizate pe tot teritoriul Republicii Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE