UPDATE: Atacatorul din Aeroport a fost capturat după ce a făcut două victime. MAI oferă detalii

913
0

UPDATE: Atacatorul din Aeroport a fost capturat după ce a făcut două victime. MAI oferă detalii

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) informează că atacatorul din Aeroportul Internaţional Chişinău a fost capturat. Potrivit oamenilor legii, agresorul a fost rănit în timpul reţinerii și primește îngrijiri medicale.

La faţa locului a intervenit Brigada de poliție cu destinație specială FULGER. MAI confirmă că două persoane au fost ucise.

„Cu regret informăm publicul că există două victime ale agresorului. Acestea și-au pierdut viața în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, la datorie. Autoritățile restabilesc situația în zonă. Agresorul va fi tras la răspundere de instituțiile de aplicare a legii care au deschis dosar de cercetare penală pe această cauză. Cercetarea este deja declanșată de către Procuratura Generală”, se menţionează în nota MAI.

În acest moment, activitatea comercială și regimul zborurilor continuă să fie întrerupte. Conducerea țării a fost informată de urgență în legătură cu situația respectivă.

Focuri de armă la Aeroport. Autorităţile confirmă două victime

Situaţie tensionată pe Aeroportul Internaţional Chişinău. Un cetăţean străin ar fi deschis focul după ce i-ar fi fost interzisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) confirmă că sunt două victime. Nu este clar deocamdată dacă este vorba despre ofiţeri ai Poliţiei de Frontieră, angajaţi ai Aeroportului  sau pasageri.

„Toate autoritățile statului competente se află la fața locului. Lucrăm pentru a aduce la normalitate situația. Exact în acest moment Brigada de poliție cu destinație specială FULGER intervine la fața locului.

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE