Maia Sandu despre tragedia de la Aeroport: „Organele de forță sunt mobilizate pe tot teritoriul Republicii Moldova”

684
0

Şefa statului a reacţionat în urma tragicului incident de pe Aeroportul Internaţional Chişinău, care s-a produs în după amiaza zilei de vineri, 30 iunie. Preşedinta a transmis condoleanţe familiilor celor două victime – un polițist de frontieră și un angajat din securitatea aeroportuară.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Transmitem sincere condoleanțe familiilor și rudelor îndoliate – pierderea celor dragi este o durere nemărginită pentru familii. Este o zi tristă pentru noi toți”, transmite preşedinta Maia Sandu.

Potrivit şefei statului, la ora actuală, instituțiile statului sunt în alertă sporită, poliția și organele de forța sunt mobilizate pe tot teritoriul Republicii Moldova.

Precizăm că, în după amiaza zilei de vineri, un cetăţean străin, căruia i-a fost interzisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova a provocat un atac armat în Aeroportul Internaţional Chişinău. Acesta a fost capturat, iar în timpul intervenţiei brigăzii de poliție cu destinație specială FULGER a fost şi el rănit.

Toate zborurile au fost suspendate.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE