Remanieri la Guvern. Trei miniştri au plecat din funcţii. Luni, vor fi înlocuiţi cu alţii. Cine şi de ce a renunţat la fotoliu

1035
0

Remanieri de cadre la Guvern. Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Anatolie Topală, ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco, şi ministra Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija, au renunţat la funcţiile lor în cadrul Cabinetului Recean.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Despre aceasta a anunţat şeful Guvernului în cadrul unui briefing de presă. „Trei miniştri şi-au depus ieri mandatul. Vreau să-i mulţumesc domnului Topală pentru reforma universitară pe care a conceput-o şi începe să aducă rezultate….Mulţumesc ministrei Revenco. Dumneaei a făcut această apreciere – o ţară mică cu inimă mare. A avut o contribuţie foarte mare în contextul crizei refugiaţilor şi în alte situaţii de criză a gestionat situaţii foarte complexe…Mulţumesc mult doamnei Dabija. Dumneaei a asigurat realizarea a peste 300 km de drum. Acest efort a fost foarte important pentru noi toţi. Prin negocieri complexe şi efort, astăzi, facem parte din mecanismul european de conectivitate”, a menţionat şeful Cabinetului de Miniştri, Dorin Recean.

Premierul nu a specificat motivele care au stat la baza acestor demisii. Deja luni, Dorin Recean va propune şefei statului, Maia Sandu, lista persoanelor care le vor lua locul celor trei miniştri în demisie.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE