Dabija: „Îi doresc succes noului ministru…” Reacţia miniştrilor demisionari după anunţarea remanierilor

604
0

Ana Revenco, care pleacă de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), a scris pe pagina sa de socializare că a fost o onoare pentru ea să servească ţara în calitate de ministru de Interne şi a mulţumit tuturor pentru încrederea acordată.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Mulțumesc echipei afacerilor interne pentru că a avut curajul ca, împreună, să înfruntăm războiul cu toate amenințările lui, să păstrăm liniștea și stabilitatea în țară și să rezistăm în fața crizelor multiple. Onorată să servesc Patria oriunde m-aș afla!”, a scris Revenco pe pagina sa de socializere.

La rândul său, Lilia Dabija i-a urat succes viitorului ministru al Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale.

„Nu știu dacă există suficiente cuvinte ca să-mi exprim gratitudinea față de echipa mea, cu care am muncit zi de zi ca să aducem Europa, aici, la noi acasă. Și nu, nu exagerez: am depus efortul ca în toate domeniile noastre de activitate să facem progrese: drumuri, poduri, dezvoltare regională și locală, construcție, apă și sanitație. Nu este un caz că domeniile acestui minister sunt primele din cele 20 de activități ale Guvernului. Îi doresc succes viitorului ministru, care va avea mult de lucru, dar, cu o astfel de echipă, nimic nu este imposibil. Vă mulțumesc, dragi prieteni!”, a menţionat Dabija pe pagina sa de socializare.

Precizăm că, în această dimineaţă, premierul Dorin Recean a anunţat despre demisia a trei miniştri – Ana Revenco de la MAI, Lilia Dabija, ministra Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale, şi Anatolie Topală, ministrul Educaţiei şi Cercetării. Deja lunea viitoare, şeful Cabinetului, Dorin Recean, va înainta preşedintei Maia Sandu lista noilor miniştri.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE