Tenismena Andreea Stratan a câștigat Cupa TCH

123
0

 Tânăra tenismenă Andreea Stratan și-a adjudecat recent Cupa TCH, categoria de vârstă Under-12, turneu găzduit de municipiul București. Conaționala noastră, desemnată ca favorită a concursului, reprezintă Clubul Sportiv Vergilius (Iași), având un traseu competițional de-a dreptul magistral. Începând lupta din runda a II-a, ea mai întâi s-a impus fără drept de apel în fața Mariei Ștefania Dochiu (CS Târgoviște): 6-1, 6-0. După care a trecut cu 6-4, 6-2 de Sorana Gheorghe (CSS2 București) și cu 6-4, 6-1 de Sara Bolinteanu (CS Ten Club Tenis Buzău).

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

În finala mare, Andreea Stratan s-a confruntat cu reprezentanta gazdelor, Alexia Teodora Simion (CS AMG București), având nevoie de toate cele trei seturi pentru a-și valorifica supremația. Prima parte a jocului a aparținut sportivei din capitala României (2-6), tenismena noastră reușind să revină în a doua (6-3). Setul decisiv s-a dovedit a fi extrem de disputat, atleta din R. Moldova forțând pe „ultima sută de metri” și adjudecându-și mult râvnita victorie, scor final 2-6, 6-3, 10-7.

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT