Tenismena Andreea Stratan a câștigat Cupa TCH

498
0

 Tânăra tenismenă Andreea Stratan și-a adjudecat recent Cupa TCH, categoria de vârstă Under-12, turneu găzduit de municipiul București. Conaționala noastră, desemnată ca favorită a concursului, reprezintă Clubul Sportiv Vergilius (Iași), având un traseu competițional de-a dreptul magistral. Începând lupta din runda a II-a, ea mai întâi s-a impus fără drept de apel în fața Mariei Ștefania Dochiu (CS Târgoviște): 6-1, 6-0. După care a trecut cu 6-4, 6-2 de Sorana Gheorghe (CSS2 București) și cu 6-4, 6-1 de Sara Bolinteanu (CS Ten Club Tenis Buzău).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În finala mare, Andreea Stratan s-a confruntat cu reprezentanta gazdelor, Alexia Teodora Simion (CS AMG București), având nevoie de toate cele trei seturi pentru a-și valorifica supremația. Prima parte a jocului a aparținut sportivei din capitala României (2-6), tenismena noastră reușind să revină în a doua (6-3). Setul decisiv s-a dovedit a fi extrem de disputat, atleta din R. Moldova forțând pe „ultima sută de metri” și adjudecându-și mult râvnita victorie, scor final 2-6, 6-3, 10-7.

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE