Moldova – Malta 4-1

310
0

A fost dat startul Campionatului European la fotbal pe plajă – Euro Beach Soccer League, Divizia B, găzduit pe terenul de nisip al Arenei din Parcul „La Izvor” din Chișinău. În primul său meci la acest turneu, reprezentativa Moldovei și-a confirmat statutul de favorită, învingând pe 27 iulie curent selecționata Maltei, scor 4-1. „În pofida scorului, meciul a fost destul de solicitant, mai ales din punct de vedere fizic. Am văzut echipa malteză la antrenamente, așa că eram pregătiți că ea o să opună o mare rezistență. Deci am abordat cu toată seriozitatea acest meci”, a spus la sfârșit de partidă Ruslan Pernai, selecționerul echipei Moldovei.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Vă prezentăm toate rezultatele primei zile de concurs: România – Anglia 4-3, Kazahstan – Norvegia 7-3, Lituania – Danemarca 3-12, Georgia – Grecia 2-5, Letonia – Turcia 2-3. În următoarele două zile fotbaliștii noștri vor juca în compania naționalelor Angliei și României. De remarcat că în primele trei zile (27-29 iulie) meciurile se desfășoară după sistem elvețian (fiecare cu fiecare), reprezentativele naționale fiind repartizate în trei grupe a câte patru echipe. Câștigătoarele grupelor și cea mai bine clasată formație de pe locul doi vor lupta pentru desemnarea campioanei turneului. În același timp vor fi organizate miniturnee pentru locurile 5-8 și 9-12. Faza play-off și finalele sunt programate pentru zilele de 30 și 31 iulie. Cele mai bune patru naționale se vor califica în grupul continental de elită (Divizia A).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT