Moldova – Malta 4-1

514
0

A fost dat startul Campionatului European la fotbal pe plajă – Euro Beach Soccer League, Divizia B, găzduit pe terenul de nisip al Arenei din Parcul „La Izvor” din Chișinău. În primul său meci la acest turneu, reprezentativa Moldovei și-a confirmat statutul de favorită, învingând pe 27 iulie curent selecționata Maltei, scor 4-1. „În pofida scorului, meciul a fost destul de solicitant, mai ales din punct de vedere fizic. Am văzut echipa malteză la antrenamente, așa că eram pregătiți că ea o să opună o mare rezistență. Deci am abordat cu toată seriozitatea acest meci”, a spus la sfârșit de partidă Ruslan Pernai, selecționerul echipei Moldovei.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Vă prezentăm toate rezultatele primei zile de concurs: România – Anglia 4-3, Kazahstan – Norvegia 7-3, Lituania – Danemarca 3-12, Georgia – Grecia 2-5, Letonia – Turcia 2-3. În următoarele două zile fotbaliștii noștri vor juca în compania naționalelor Angliei și României. De remarcat că în primele trei zile (27-29 iulie) meciurile se desfășoară după sistem elvețian (fiecare cu fiecare), reprezentativele naționale fiind repartizate în trei grupe a câte patru echipe. Câștigătoarele grupelor și cea mai bine clasată formație de pe locul doi vor lupta pentru desemnarea campioanei turneului. În același timp vor fi organizate miniturnee pentru locurile 5-8 și 9-12. Faza play-off și finalele sunt programate pentru zilele de 30 și 31 iulie. Cele mai bune patru naționale se vor califica în grupul continental de elită (Divizia A).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE