Nu pierdeți oportunitatea de a vă abona la GAZETA de Chișinău!

782
0
Gazeta de Chișinău la Teatrul Național Eugene Ionescu

La 8, 9 și 10 decembrie, la oficiile Î.S. „Poșta Moldovei”, vă puteți face un abonament cu o reducere de 10%

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

De aproximativ doi ani, de când am apărut pe piața mediatică din Republica Moldova (primul număr al GAZETEI de Chișinău a fost tipărit la 31 ianuarie 2020), vrem să ajungem la cât mai mulți cititori. Tindem să fim apreciați prin informarea corectă și echidistantă pe care o facem zi de zi, reflectată în articolele, reportajele, interviurile din diferite domenii, publicate în paginile GAZETEI de Chișinău, dar și pe pagina web a publicației – gazetadechisinau.md.

Trebuie să menționez faptul că GAZETA de Chișinău a apărut după ce mai multe ziare de limbă română, cu acoperire națională, care au informat  publicul câteva decenii, și-au sistat activitatea.

În urma numeroaselor întâlniri cu cititorii, am primit reacții pozitive din partea lor. Ne-am convins că mulți preferă să se informeze dintr-un ziar bun. GAZETA de Chișinău vă oferă această posibilitate.

În timpul vizitelor noastre făcute în diferite localități, cu scopul de a face cunoscut ziarul, am ajuns la Slobozia Mare, Cahul. La una dintre porți, am întâlnit un bărbat, aflat la o vârstă nobilă. Ne-a surprins foarte plăcut – este unul din cititorii noștri. Primește în poartă, în fiecare zi de vineri, GAZETA. Bărbatul ne-a spus că, în era digitalizării, când aproape oricine este conectat la Internet, să ții un ziar bun în mâini și să te informezi din el este o oportunitate.

Beneficiați de ea și Dumneavoastră! Susțineți-ne!

GAZETA de Chișinău este un ziar bun, consistent, cu informație din diferite domenii, scrisă de autori cu reputație, care informează corect și echidistant.

În paginile ziarului veți citi subiecte pe teme sociale, politice, economice, de cultură, sport, interviuri cu personalități marcante și, desigur, grupaje de satiră și umor. Bineînțeles, nu vor lipsi istoriile de viață și de inimă albastră.

Ne dorim mult să rezistăm în timp, dar putem rezista doar datorită abonamentelor pe care le veți face.

Dragi cititori, ne aflăm în plină campanie de abonare. Ținem să vă informăm că în zilele de 8, 9 și 10 decembrie Î.S. „Poșta Moldovei” organizează „Zilele abonatului”. În aceste trei zile puteți face un abonament la GAZETA de Chișinău, la orice oficiu poștal, beneficiind de o reducere de 10%.

De asemenea, mă adresez și conaționalilor noștri aflați peste hotare, puteți perfecta un abonament pentru părinții, bunicii, unchii, mătușile, frații, surorile, copiii rămași acasă și în regim online, accesând pagina web a ziarului: gazetadechisinau.md. (https://gazetadechisinau.md/abonament/) și noi vă vom transmite prin poșta electronică GAZETA de Chișinău în format PDF.

Astfel, veți primi în poartă, în fiecare zi de vineri, GAZETA de Chișinău.

Abonați-vă la GAZETA de Chișinău – un ziar ca lumea pentru toată lumea!

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE