Imaginea Comentată

1355
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Maia Vodă la Cetatea Sorocii! (comentariu: Vadim Șterbate)

Maia Vodă la Cetatea Sorocii!”, Vadim Șterbate, Soroca.

Gangul pașilor pierduți și-a regăsit PAS-ul”, A. Rusu, mun. Bălți.

Astă-iarnă, la Soroca, unde nici un tren nu vine…”, Nadia P.

Nu dăm Soroca din mână pe porcul de pe gard”, Tudor Roman, r. Orhei.

Maia la Ștefan. Om bun la om bun trage”, Mitrofan Prisăcaru, Râșcani.

Intrare în Cetatea Sorocii. În pas de семь сорок”, Manole Kant.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE