Mai mare decât la ucraineni, însă cu mult sub cel din România

1007
0

Salariul mediu brut în Republica Moldova este de aproape trei ori mai mic decât cel din România, însă cu 10% mai mare decât cel al ucrainenilor. Totuși există un lucru care le unește pe cele trei țări vecine. Atât în Ucraina, cât și în Republica Moldova și România, cele mai mici lefuri le au angajații din HoReCa.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Salariul mediu brut în Republica Moldova a fost în trimestrul trei de 8074 de lei, sau aproximativ 388 de euro, în creștere cu 689 de lei față de aceeași perioadă a anului trecut.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE