Mai mare decât la ucraineni, însă cu mult sub cel din România

783
0

Salariul mediu brut în Republica Moldova este de aproape trei ori mai mic decât cel din România, însă cu 10% mai mare decât cel al ucrainenilor. Totuși există un lucru care le unește pe cele trei țări vecine. Atât în Ucraina, cât și în Republica Moldova și România, cele mai mici lefuri le au angajații din HoReCa.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Salariul mediu brut în Republica Moldova a fost în trimestrul trei de 8074 de lei, sau aproximativ 388 de euro, în creștere cu 689 de lei față de aceeași perioadă a anului trecut.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here