A fost prezentat logo-ul JO 2028

1054
0
Foto: insidethegames.biz
Foto: insidethegames.biz

Logo-ul Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de la Los Angeles 2028 a fost prezentat la 1 septembrie curent de organizatorii acestor evenimente. De remarcat că litera „A” din abreviatura „LA28” va fi una interschimbabilă, adică în mișcare, și va apărea sub diferite forme şi versiuni tipografice, simbolizând diversitatea urbei californiene. Reamintim că orașul Los Angeles a mai găzduit în două rânduri Jocurile Olimpice de vară, în anii 1932 şi 1984.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE