Hamilton învinge la Spa

113
0
Foto: twitter.com
Foto: twitter.com

Pilotul britanic de Formula 1, Lewis Hamilton (Mercedes), a câștigat Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat la 30 august a.c. pe circuitul Spa-Francorchamps, într-o cursă pe care a dominat-o de la linia de start până la cea finală, acumulând astfel în clasamentul general 157 de puncte. Podiumul a fost completat de coechipierul său, finlandezul Valtteri Bottas (107 p.), și olandezul Max Verstappen (Red Bull, 110 p.). În clasamentul constructorilor conduce echipa Mercedes (264 p.), urmată de Red Bull (158 p.) și McLaren (68 p.). Următoarea cursă va avea loc la 6 septembrie, pe circuitul de la Monza, Italia. De menționat că Grand Prix-ul Toscanei, ce va avea loc pe 13 septembrie, va fi primul din acest sezon la care va avea acces publicul.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here