Hamilton învinge la Spa

758
0
Foto: twitter.com
Foto: twitter.com

Pilotul britanic de Formula 1, Lewis Hamilton (Mercedes), a câștigat Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat la 30 august a.c. pe circuitul Spa-Francorchamps, într-o cursă pe care a dominat-o de la linia de start până la cea finală, acumulând astfel în clasamentul general 157 de puncte. Podiumul a fost completat de coechipierul său, finlandezul Valtteri Bottas (107 p.), și olandezul Max Verstappen (Red Bull, 110 p.). În clasamentul constructorilor conduce echipa Mercedes (264 p.), urmată de Red Bull (158 p.) și McLaren (68 p.). Următoarea cursă va avea loc la 6 septembrie, pe circuitul de la Monza, Italia. De menționat că Grand Prix-ul Toscanei, ce va avea loc pe 13 septembrie, va fi primul din acest sezon la care va avea acces publicul.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE