Preliminarii Europene: Moldova – Spania 3-1

1016
0
Foto: facebook
Foto: facebook

Selecționata de volei masculin a Moldovei a învins pe 1 septembrie curent, cu 3-1 (23-25, 25-20, 25-21, 25-19), reprezentativa Spaniei (campioană continentală în 2007), în cadrul grupei „D” a Preliminariilor Campionatului European ce se desfășoară în Cipru. Cu doar câteva zile înainte de această victorie istorică, tricolorii s-au impus în fața gazdelor (3-0) și au cedat cu acelaşi scor în partida cu Letonia. Miniturneul urmeză să se încheie pe 6 septembrie a.c.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE