R. Moldova va cumpăra energie electrică doar din Transnistria până în martie 2021

1193
0
Imagine simbol, sursa: wikimedia.org
Imagine simbol, sursa: wikimedia.org

Până la sfârşitul lunii martie 2021, energia necesară va fi achiziționată de la o singură sursă – CERS Moldovenească, amplasată în regiunea transnistreană şi care aparţine companiei ruse „Inter RAO”. Acest lucru contravine fundamental acţiunilor guvernelor anterioare, care întotdeauna au achiziţionat energie electrică din cel puţin două surse şi la un preţ mai bun, de obicei, din Transnistria şi Ucraina. Învingătoare a fost anunţată din nou compania de stat „Energocom”, care are rol de intermediar.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE