O mie de miliarde de dolari pentru relansarea economiei SUA

728
0

Administraţia Trump pregăteşte un pachet de infrastructură de până la o mie de miliarde de dolari, axat pe proiecte de transport, ca parte a efortului de a stimula cea mai mare economie din lume, anunţă Reuters. Versiunea preliminară a Departamentului Transporturilor rezervă cea mai mare parte a fondurilor pentru proiecte precum drumuri şi poduri, dar va aloca aproximativ un sfert din bani pentru priorităţi privind infrastructura wireless 5G şi bradband în zona rurală. Casa Albă va face public proiectul în iulie, a spus o sursă anonimă.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE