China invită R. Moldova să participe la expoziția de la Shanghai

782
0
Imagine simbol, sursa: ptl-group.com
Imagine simbol, sursa: ptl-group.com

Ambasadorul Republicii Populare Chineze la Chișinău, Zhang Yinghong, a invitat R. Moldova să participe în acest an la Expoziția „China International Import Expo”. În cadrul unei întrevederi online cu ministrul Economiei, Sergiu Railean, Zhang Yinghong a menționat că China va susține în continuare Republica Moldova și mizează pe o colaborare dinamică cu ea. Expoziția va avea loc în perioada 5-10 noiembrie 2020, la Shanghai. De asemenea, ambasadorul a reiterat interesul companiilor chineze de a investi în infrastructura din Republica Moldova.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE