„Hecenii”, decorați cu Diploma Parlamentului

266
0
Sursa foto: presedintia.md

Ansamblul de dans popular „Hecenii” din localitatea Heciul Nou, raionul Sângerei, a fost decorat cu Diploma Parlamentului. Distincția a fost conferită de către Președintele Parlamentului, Igor Grosu, în semn de recunoștință și înaltă apreciere pentru promovarea tradițiilor naționale românești.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Tinerii dansatori ai ansamblului „Hecenii”, care duc faima țării noastre, au fost întâlniți, pe 1 aprilie, în ședința plenară a Parlamentului cu ovații de către deputați, care le-au mulțumit pentru rezultatele frumose. Un merit deosebit în atingerea performanțelor îl are coregraful acestor tineri, Dionisie Cobîlaș, care, de la vârsta de 19 ani, conduce ansamblul.

„Prestația lor ne convinge încă odată că avem un popor talentat, că avem cu ce ne mândri. Felicitări, copii! Să știți că sunteți un model de perseverență și curaj”, a spus Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Zilele trecute, Guvernul a anunțat că va aloca din fondul de rezervă banii necesari pentru a rezolva problema cu sediul, dar și celelalte probleme semnalate de membrii ansamblului. „Acești copii, dar și toți copiii din această țară trebuie să se dezvolte în condiții bune, de aceea vom investi în continuare în copii”, a subliniat Igor Grosu.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE